learning@edueq-i.gr

(+30) 210 970 1151

Μελέτη Μαθημάτων

Διαβαζω & Γραφω ευκολα

Καθημερινή Υποστήριξη Σχολικών μαθημάτων μέσω Η/Υ, από Δευτέρα έως Παρασκευή για μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου!

Ώρες καθημερινά

Εκτός της διαζώσης διδασκαλίας με καθηγητή, υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακής υποστήριξης, κατόπιν συνενοήσεως, για όλη την εκπαιδευτική χρονιά σε ένα ή περισσότερα μαθήματα. Η διαδικτυακή υποστήριξη θα είναι διάρκειας 1 ώρας στις ημέρες που έχει ανάγκη ο μαθητής και το κόστος θα είναι διαφορετικό από τα ετήσια δίδακτρα. Επίσης, η διαδικτυακή υποστήριξη μπορεί να γίνεται είτε σαν ενισχυτική διδασκαλία στην καθημερινή 3ωρη προετοιμασία των μαθημάτων είτε σαν ξεχωριστή υπηρεσία, που μπορεί να επιλέξει ο γονιός, από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά το σχολείο.

Καλοκαιρινή προετοιμασία θερινών μαθημάτων από 17 Ιουνίου διάρκειας 4 εβδομάδων!

Οι εγγραφές για τα τμήματα πραγματοποιούνται μέχρι αρχές Ιουνίου.

Η θερινή προετοιμασία απευθύνεται σ όλους τους μαθητές που θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα στην ύλη της επόμενης χρονιάς, είτε αποσκοπούν να καλύψουν ελλείψεις και κενά που τυχόν έχουν δημιουργηθεί.

Τα θερινά τμήματα για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου όλων των τάξεων , διάρκειας 4 εβδομάδων θα γίνονται από 17 έως 28 Ιουνίου και από 1 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου (πρωινές ώρες  Δευτέρα έως Πέμπτη) .

 

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης σχολικών μαθημάτων EQI περιλαμβάνει:

Υποδοχή μαθητών στην σχολή για την έναρξη των μαθημάτων της ημέρας

Για όσους μαθητές έρχονται κατευθείαν από το σχολείο και κατόπιν συνεννοήσεως με την σχολή, προσφέρεται η δυνατότητα για περιορισμένο αριθμό ατόμων, οι μαθητές να φέρνουν από το σπίτι τους ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο και θα καταναλώνουν πριν από την έναρξη της μελέτη τους στο μεσημεριανό τμήμα για την αυριανή μέρα του σχολείου.

 Οι μαθητές μελετούν καθημερινά όλα τα σχολικά τους μαθήματα για την επόμενη ημέρα, με την καθοδήγηση κι επίβλεψη επιστημονικά καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης και σε ένα ή περισσότερα μαθήματα μέσα στην εβδομάδα, την ημέρα που επιθυμείτε. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί αναλύουν ξεχωριστά σε κάθε μαθητή το μάθημα, τον τρόπο με τον οποίο θα διαβάσουν και τον καθοδηγούν στη μελέτη του. Λύνουν τις πιθανές απορίες και στο τέλος τους εξετάζουν ατομικά. Έτσι, οι μαθητές μας έρχονται σε επαφή με πρακτικές, ιδιαίτερα χρήσιμες για την εκπαιδευτική τους πορεία, γίνονται ανεξάρτητοι και αυτόνομοι. Μπαίνουν σ ένα πρόγραμμα, που το ακολουθούν σ’ όλη τους την μαθησιακή ζωή.

Δίνεται από το κέντρο κάρτα αξιολόγησης μαθητή όπου αναλύεται η μαθησιακή του ικανότητα και η προσωπικότητα του. Κάθε δύο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, καλούμε σε προσωπικό ραντεβού τους γονείς για να ενημερωθούν για την πορεία του μαθητή, τον τρόπο που μαθαίνει ,πώς ανταποκρίνεται στο διάβασμα και εάν αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες στηριζόμενοι στην συναισθηματική του νοημοσύνη (EQ)αλλά και στην λογική του νοημοσύνη (IQ). Προτείνουμε με τη συμβουλευτική γονέων τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν  τα προβλήματα  της προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας  για να υπάρξει μια συνεργασία και ουσιαστική σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών. Η ενημέρωση θα γίνεται αυστηρώς κατόπιν ραντεβού και σε έναν γονέα ή μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
"Διαβάζω - Γράφω Εύκολα"

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα θεωρεί δεδομένο ότι όλοι οι μαθητές είναι ίδιοι: τους διδάσκει και τους αξιολογεί με τον ίδιο τρόπο. Επικεντρώνεται σε δύο μόνο ευφυΐες,  τη γλωσσική και τη λογικομαθηματική, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις υπόλοιπες. Όμως, κανένας μας δεν έχει μόνο ένα είδος ευφυΐας (θεωρία του Howard Gardner):

Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τον άλλον καθώς επίσης διαφέρει και  ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνει. Όλοι διαθέτουμε οκτώ είδη ευφυΐας. (Γλωσσική, Λογικο μαθηματική, Μουσική, Οπτικοχωρική, Κιναισθητική, Φυσιολατρική, Διαπροσωπική και Ενδοπροσωπική.)

Τo μοναδικό σύστημα μελέτης πολλαπλής Νοημοσύνης, που εφαρμόζεται στην σχολή μας  καλλιεργεί και τις 8 ευφυΐες. Βοηθά όλους τους μαθητές Δημοτικού- Γυμνασίου -Λυκείου να ξεχωρίσουν  για την επίδοση τους σε όλα τα μαθήματα, εκπαιδεύοντάς τους να διαβάζουν πιο εύκολα και σύμφωνα  με τον μαθησιακό τους τύπο.

Η καινοτόμος Υπηρεσία βοηθά τον κάθε μαθητή:

List Title

Τα παιδιά έρχονται στην σχολή EQI μετά το σχολείο ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και να ανταπεξέλθουν στα σχολικά μαθήματα.

Ελάτε να γνωρίσετε πως θα κάνουμε τα παιδιά σας «ευτυχισμένα στο σχολείο», κάνοντας τη μάθηση μια ευχάριστη, και επιτυχημένη εμπειρία.

Η καινοτόμος Υπηρεσία Περιλαμβάνει για κάθε μαθητή:

Διευκρινήσεις

 • Με την αίτηση εγγραφής του μαθητή καταβάλλεται και η ετήσια εγγραφή 20€ για αναλώσιμα υλικά και γραφική ύλη.
 • Τα δίδακτρα καταβάλλονται την πρώτη 1η εβδομάδα κάθε μήνα. Η ελλιπής παρακολούθηση των μαθημάτων δεν μειώνει τα δίδακτρα.
 • Κάθε μέρα η Μελέτη είναι 3 ώρες (ο μέγιστος χρόνος που χρειάζεται ο  μαθητής για την προετοιμασία του στα σχολικά μαθήματα) ανάμεσα σε δύο τμήματα ή το 13:30-16:30 ή το 16:30-20:00. H εκπαιδευτική ώρα στη σχολή μας είναι διάρκειας 60 λεπτών (και όχι 45λεπτά που είναι η ακαδημαϊκή ώρα).
 • Όταν ένας μαθητής απουσιάζει δεν αναπληρώνονται τα μαθήματα του σχολείου.
 • Ισχύουν όλες οι ημέρες αργίας των σχολείων και τα μαθήματα δεν θα γίνονται τις ημέρες αυτές.
 • Ενημέρωση γονέων την πρώτη και τελευταία Παρασκευή του μήνα κατόπιν ραντεβού.
 • Σε περίπτωση που ο μαθητής απουσιάζει από την καθημερινή μελέτη του, θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς και θα αναπληρώνεται την επόμενη ημέρα.
 • Απαγορεύεται η παραμονή του μαθητή στο χώρο αναμονής, μετά το τέλος των μαθημάτων του.
 • Παροχή υλικού: Στους μαθητές Δημοτικού παρέχονται έντυπες ασκήσεις επανάληψης κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καθώς και εκπαιδευτικό λογισμικό μέσω Υπολογιστή για την καλύτερη εμπέδωση των μαθημάτων τους. 
 • Υπάρχει η δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας κατόπιν συνεννοήσεως με χρέωση 10€ ανά μάθημα (ιδιαίτερο μάθημα στη σχολή μας).
 • Μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τάξη 10 ατόμων.