Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

8Τι είναι το ΆΡΙΣΤΟΝ τεστ;
διαβάστε εδώ...

7Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους γονείς με θέμα:
"Μεγαλώνοντας εφήβους στη σημερινή πραγματικότητα"

6Στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού πραγματοποιήθηκε από γονείς μαθητών μας, παρουσίαση των επαγγελμάτων τους, ώστε οι μαθητές του EQI να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους βάση της προσωπικότητάς τους στο επάγγελμα που τους ταιριάζει.

58 και 15 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας η παρουσίαση του βιβλίου "Η φίλη μου η ΝΙΑ.ΡΑ" σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝΑ.) από την πρόεδρο και συγγραφέα του βιβλίου Αθανασία Παππά. Μαζί της και η παιδαγωγός Ντόρα Σεϊτανίδου. Έγινε συζήτηση για το πώς βιώνει ένα παιδί την ρευματοειδή αρθρίτιδα, το πώς μαθαίνει να μεγαλώνει μαζί της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα την διαχειριστεί.

4Το EQI είναι μέλος του Kid's Support Community, την Επιστημονική Κοινότητα για το Παιδί που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για κάθε παιδί αλλά και τον κόσμο που το περιβάλει.
www.communityforkids.gr

318 Οκτωβρίου 2015: Βιωματική ομιλία με την ειδικό της φωνής και καθηγήτρια φωνητικής κα Νίνα Καλούτσα με τίτλο "Η τέχνη της αναπνοής".

221 Φεβρουαρίου 2016: Ομιλία με τη σύμβουλο κα Γεωργία Μιχοπούλου με θέμα "Η αυτοεκτίμηση είναι υγεία του μυαλού και του συναισθήματος.

16 Μαρτίου 2016: Βιωματικό εργαστήριο με την κα Γωγώ Παπαδοπούλου, σύμβουλο ανάπτυξης και εκπαίδευσης και ιδρυτικό μέλος της Κοινότητας για τα παιδιά, με τίτλο "Πώς θα αποτρέψετε την υπεαπασχόληση των παιδιών με τους Η/Υ και το ίντερνετ".

119 Νοεμβρίου 2016: Πραγματοποιήθηκε η 1η από τις 8 συναντήσεις με θέμα "Πώς να μιλάτε στα παιδιά σας ώστε να σας ακούν" με ομιλήτρια την επιστημονική συνεργάτη του Κέντρου μας Ελένη Ντέτσικα.

12 Απριλίου 2017: Επίσκεψη στον Όμιλο Παραδοσιακών Αναζητήσεων ΟΠΑ στην Αργυρούπολη, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε γονείς και παιδιά, στο πλαίσιο Χορός + Μάθηση = Αγκαλιά για τα παιδιά.

113 και 20 Απριλίου 2017: Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την συγγραφέα κα Ζωή Καρούτζου - Φράγκου για να μας παρουσιάσει το υπέροχο βιβλίο της για παιδιά με τίτλο "Ο γύρος του κόσμου με ένα ζευγάρι παπούτσια"

115 , 21, 28 Ιουνίου 2017 και 5 Ιουλίου: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν....τα παραμύθια! Το EQI είχε την τιμή να φιλοξενήσει την μοναδική αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, με τα μουσικά της όργανα από όλον τον κόσμο.

1Σεμινάριο σε γονείς και συμμετοχή στο Summer Camp 2017 από τον Γελατωποιό Ηλία Κουμπούνη, που μας έδειξε πώς μέσα από το γέλιο μαθαίνουμε να επικοινωνούμε και να εκφραζόμαστε συναισθηματικά! Ο Ηλίας Κουμπούνης εκπαιδεύθηκε στο Life Coaching και στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και συνέχισε την μαθητεία του στον Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό. Τον Οκτώβριο του 2013 πιστοποιήθηκε ως Συντονιστής Ομάδων Γιόγκα Γέλιου και τον Ιούλιο του 2015 ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών ως Πιστοποιημένος Laughter Yoga Teacher II και Laughter Wellness Teacher III. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που αναπτύσσουν μεθοδικά και ολοκληρωμένα την γελωτοθεραπεία σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο την ένταξή της σε σχολεία, επιχειρήσεις, χώρους τέχνης, κέντρα εναλλακτικών θεραπειών, σχολεία ειδικής αγωγής κτλ. Όραμά του είναι η διάδοση της χαράς, του γέλιου και του παιχνιδιού ως μέσα επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

1Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος 2017: Σεμινάριο για τους γονείς από την πρόεδρο του i-paidi και ειδικό μαθησιακών δυσκολιών κα Μαριάννα Λαγουμίδη.