Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

Βιωματικά Σεμινάρια για γονείς

Νέος κύκλος σεμιναρίων για τους γονείς από εκλεκτούς ομιλιτές, μοναδικούς στο ειδος τους, που θέλουν να σας κάνουν έτοιμους στο σήμερα. Θέματα που απασχολούν όλους στο πλαίσιο του σχολείου, της οικογένειας, των φίλων.

ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ;

Θέλετε να μεγαλώσετε ένα παιδί φοβισμένο ή ενθαρρυμένο ;
Θέλετε να δημιουργήσετε έναν παιδικό χαρακτήρα αγχωτικό ή ήρεμο ;
Θέλετε να διαπαιδαγωγήσετε ένα παιδί αισιόδοξο ή απαισιόδοξο ;
Θέλετε να προετοιμάσετε ένα παιδί για αποτυχίες ή επιτυχίες ;

Σώστε το παιδί σας από τις αρνητικές επιρροές του περιβάλλοντος, που διαμορφώνουν και καθορίζουν τον χαρακτήρα, με βάση τον οποίο θα πορευτεί στην ζωή του. Θωρακίστε το παιδί σας απέναντι σε συναισθήματα και συμπεριφορές που το ακινητοποιούν και το κάνουν έρμαιο των επιθυμιών των άλλων ανθρώπων.

Προετοιμάστε το παιδί σας ώστε να μην μπορεί να το κακοποιήσει κανείς !!

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ που μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε και όσες φορές θέλετε, όλο μαζί ή τμηματικά, δίνοντας έμφαση στα σημεία εκείνα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα θέματα και τις ημερομηνίες των συναντήσεων.

Σεμινάρια υποστήριξης οικογένειας