Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Αγαπητοί γονείς
Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να προσφέρουμε υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση παιδιών από 6 χρονών και γονέων μέχρι 80 χρονών. Το EQI είναι ένας χώρος βιωματικής μάθησης. Οι καινοτόμες υπηρεσίες μας από έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουν στο παιδί και στην εκπαίδευση του, τη γνώση με ασφάλεια και σεβασμό στην προσωπικότητά του.

 Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, βιωματικά σεμινάρια για γονείς, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού, είναι ενδεικτικά κάποιες από τις υπηρεσίες μας.
Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη!

Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.


Ασχολούμαστε με ευαισθησία και επαγγελματισμό για την πρόοδο του, την συναισθηματική του κατάσταση και την νοητική του ανάπτυξη.


Για την καλλιέργειά του, στοχεύουμε στην ομαδικότητα, τη συλλογική δουλειά, στους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, στις αξίες της ζωής και της οικογένειας, βασιζόμενοι στην διαφορετικότητα.


Τα παιδιά στον χώρο μας μαθαίνουν να τολμούν, να πειραματίζονται να σκέφτονται στα νέα δεδομένα της κοινωνίας και της καθημερινότητάς τους.


Στοχεύουμε να αντιμετωπίζουν με τόλμη και συνέπεια τα λάθη τους και να μαθαίνουν μέσα από αυτά. Η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης βοηθά  τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία.

Επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι..και η μάθηση πρέπει να γίνεται παιχνίδι και ζωή!

Εμείς στο EQI είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά θέλετε για τα παιδιά σας.