Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

Πληροφορική μαθητών

 • eQi XAKEΡΣ, (1 ώρα την εβδομάδα)
 • eQi KIDS, (1 ώρα την εβδομάδα)
 • eQi MASTER, Επίπεδο πιστοποιήσεων
 • eQi EXPERT, Προχωρημένο επίπεδο – Web Design & AutoCad

Προσοχή, περιορισμένος αριθμός θέσεων λόγω των μέτρων της πανδημίας, βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
Μένουμε ασφαλείς! Περιορίζουμε την μετάδοση του COVID19.

Σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών και κλείσιμο των εκπαιδευτικών δομών, τα μαθήματα θα γίνονται από το σπίτι. Οι μαθητές θα συνεχίσουν τα μαθήματα στα τμήματα που ήταν χωρισμένοι και θα ισχύει το κόστος που είχαμε συμφωνήσει στην αρχική της σχολικής χρονιάς. Το μάθημα θα γίνεται 1 φορά την εβδομάδα με τον καθηγητή τους σε ώρες που θα οριστούν κατόπιν συνενοήσεως και βάση των αναγκών των μαθητών.

eQi XAKEΡΣ: Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε λιλιπούτειους μαθητές, στην ευαίσθητη νηπιακή ηλικία από 5 έως 6 ετών.

Στόχος της εκπαιδευτικής μεθόδου είναι να εξοικειωθούν οι μικροί μαθητές με τις βασικές λειτουργίες του Η/Υ και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις διάφορες χρήσεις του, ως εποπτικό μέσο διδασκαλίας και διερευνητικό εργαλείο. Η συνολική προσέγγιση επιτυγχάνεται μέσα απ' την κατάλληλη χρήση εκπαιδευτικών λογισμικών και πολυμέσων που προσδίδουν στη διαδικασία της μάθησης μια ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργική πτυχή. Τα αναλυτικά προγράμματα και το εκπαιδευτικό υλικό που πλαισιώνει τη μέθοδο, δημιουργήθηκε από ειδικούς παιδαγωγούς και νηπιαγωγούς, με βασική μέριμνα την ομαλή διαδοχή των γνωστικών ενοτήτων και το σχεδιασμό δραστηριοτήτων που συμβαδίζουν με το γνωστικό - ηλικιακό επίπεδο της συγκεκριμένης ομάδας και προάγουν την αυτενέργεια, τον πειραματισμό και τη συνεργατική μάθηση.

eQi KIDS: Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των μαθητών με τις σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής, παράλληλα με την εκπαίδευση τους στο σχολείο και η εισαγωγή στη διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης πληροφορικής. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τεχνολογία και παράλληλα εμπεδώνουν όλες τις βασικές αρχές της επιστήμης της Πληροφορικής, αποκτώντας πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια από μικρή ηλικία. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με βάση τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής.

eQi MASTER: Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας από 13 έως 17 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των μαθητών με τις σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής με στόχο την απόκτηση Αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Πληροφορικής. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τεχνολογία και παράλληλα εμπεδώνουν όλες τις βασικές αρχές της επιστήμης της Πληροφορικής, αποκτώντας πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια από μικρή ηλικία. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με βάση τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής καθώς και τα Syllabus των αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων πληροφορικής.

Ο κύκλος σπουδών ολοκληρώνεται με την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης.

Μέσω των προγραμμάτων μας ο μαθητής εκτός των τεχνολογικών γνώσεων μαθαίνει :

 • Να αναπτύσσει τις ικανότητες της λογικής οργάνωσης και κριτικής σκέψης
 • Να επιλέγει ήχους & μουσική της επιλογής του
 • Να αναγνωρίζει οπτικά αλλά και ποσοτικά τους αριθμούς
 • Να εντοπίζει στο πληκτρολόγιο τα γράμματα της αλφαβήτου και να γράφει το όνομά του
 • Να εξοικειώνεται με χρώματα και σχήματα παίζοντας με μεγέθη
 • Να γνωρίζει τα ζώα και τα φυτά του πλανήτη μας, μέσα από πρόγραμμα προσομοίωσης μαθαίνοντας παράλληλα να αγαπά και να σέβεται το περιβάλλον
 • Να δημιουργεί δικά του παραμύθια συνθέτοντας διάφορες προτάσεις.

Τμήματα πληροφορικής κάθε Τετάρτη 20:00 - 21:00 ή Πέμπτη 17:15 - 18:15.