Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

Σεμινάρια Ενηλίκων

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ OFFICE 2010 (Windows 7, Word, PowerPoint, Excel, Access, Internet & Outlook 2010)
• ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Adobe Dreamweaver CS6 και Photoshop CS6
• Ιδιαίτερα μαθήματα
• Εταιρική εκπαίδευση
• Δυνατότητα Διαδικτυακής εκπαίδευσης όλο το χρόνο.

Προσοχή, περιορισμένος αριθμός θέσεων λόγω των μέτρων της πανδημίας, βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ. Μένουμε ασφαλείς! Περιορίζουμε την μετάδοση του COVID19.
Eκπαίδευση και από το σπίτι εάν χρειαστεί, λόγω εκτάκτων μέτρων και κλείσιμο των εκπαιδευτικών δομών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Global Cert

Η GlobalCert είναι αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης. Η πολυετής έρευνα και εμπειρία στον χώρο των πιστοποιήσεων έχει καταστήσει την GlobalCert έναν από τους πιο μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης με διεθνές κύρος. Απευθύνεται σε όσους από εσάς επιθυμείτε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας στη χρήση Η/Υ σε Βασικό Επίπεδο, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επαγγέλματος.

Είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο δημόσιο.

Το επίπεδο αντικατοπτρίζει τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα ικανοποιητικού χειρισμού των εφαρμογών γραφείου, ώστε να είναι παραγωγικός στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Σας δίνεται η δυνατότητα να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στις έξι 6 παρακάτω ενότητες που συνθέτουν την ολοκληρωμένη Πιστοποίηση Βασικού Επιπέδου

• Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
• Επεξεργασία Κειμένου
• Υπολογιστικά Φύλλα
• Χρήση Βάσεων Δεδομένων
• Παρουσιάσεις
• Υπηρεσίες Διαδικτύου

Intermediate: Περιλαμβάνει εξετάσεις για κάθε ενότητα ξεχωριστά και ο εξεταζόμενος μπορεί να επιλέξει τις ενότητες στις οποίες επιθυμεί να εξεταστεί.

Express A: Περιλαμβάνει μία εξέταση για τις ενότητες Eπεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα & Υπηρεσίες Διαδικτύου. Ο εξεταζόμενος πιστοποιείται και στις 3 ενότητες με μια εξέταση.

Express B: Περιλαμβάνει μία εξέταση για τις ενότητες Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων, Βάσεις Δεδομένων και Παρουσιάσεις. Ο εξεταζόμενος πιστοποιείται και στις 3 ενότητες με μια εξέταση.

Adobe

Προετοιμασία για πιστοποίηση στα προγράμματα Adobe Photoshop CS6 ή/και Adobe Dreamweaver CS6, δύο από τις πιο αναγνωρισμένες εφαρμογές στον επαγγελματικό χώρο!

Τα μαθήματα γίνονται με καθηγητή είτε στο χώρο μας είτε διαδικτυακά. Επίσης οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα για πρακτική εξάσκηση και προετοιμασία (Πρόγραμμα προσομοίωσης εξετάσεων σε Η/Υ) μέχρι και 2 μήνες μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.