Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης

Μέσα από τις ομάδες δημιουργικής έκφρασης τα παιδιά απελευθερώνουν τη φαντασία τους, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, τις ικανότητες και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, εκφράζουν συναισθήματα και ασκούνται στην ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Ζωγραφίζοντας, τα παιδιά μας ανακαλύπτουν το δημιουργό μέσα τους, μαθαίνουν να ακούν τον εαυτό τους, εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους και τη διαίσθησή τους. Με ευκολία ζωγραφίζουν τα όνειρά τους βοηθώντας τα έτσι να τα πραγματοποιήσουν και να γίνουν δημιουργικά σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Για παιδιά από 5,5 ετών και άνω.

Η απασχόληση των παιδιών γίνεται τις ημέρες όλων των αργιών συμπεριλαμβανομένων των διακοπών των Χριστουγέννων, Πάσχα και τυχόν σχολικών απεργιών και με κόστος 6€.

Δείτε εδώ για πασχαλινές δραστηριότητες και εδώ για δραστηριότητες Χριστουγέννων.