Ξεκινήσαμε το 2001 και συνεχίζουμε με υπηρεσίες που αφορούν την εκπαίδευση. Καθημερινή σχολική μελέτη, πληροφορική για μικρούς και μεγάλους, ειδικά σεμινάρια, ψυχομετρικά τεστ μαθησιακών δυσκολιών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν χάνουμε χρόνο σε θεωρίες αλλά μαθαίνουμε στην πράξη! Στόχος μας είναι η ευχάριστη προσέγγιση της γνώσης και να βοηθήσουμε τον μαθητή να αγαπήσει τη μάθηση, κάνοντάς την μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες και εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5,5 χρονών.

Μεγ. Αλεξάνδρου 7
πλατεία Καλογήρων, Δάφνη δίπλα στο μετρό (έξοδος Παπαναστασίου)
Τηλ. : 210 - 97 01 151
email: learning@edueQ-i.gr

Ώρες λειτουργίας:
Συνεχές ωράριο 13:00-20:30
(Θερινό ωράριο 08:00-18:00)

Βρείτε μας στον χάρτη εδώ

Κανόνες λειτουργίας του εκπαιδευτικού κέντρου λόγω covid-19

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας και τους συνοδούς τους, όπως επίσης στους γονείς και στους ενήλικες μαθητές προκειμένου να μην γίνουμε αιτία να συμβάλλουμε έστω και άθελά μας στην διασπορά του νέου κοροναϊού, οδηγηθήκαμε στην λήψη κάποιων πρόσθετων μέτρων τόσο για την δική σας ασφάλεια όσο και για την εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού κέντρου.
Εκτός από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ  σας ενημερώνουμε:

 • Η παραμονή στον χώρο δεν θα ξεπερνά τις 2,5 ώρες κάθε μαθητή.
 • Οι μαθητές θα προσέρχονται έγκαιρα στην ώρα τους για την προετοιμασία των μαθημάτων τους και θα αποχωρούν έγκαιρα την προκαθορισμένη ώρα που θα οριστεί, προς αποφυγή συνωστισμού στον χώρο αναμονής και να υπάρχει χρόνος να απολυμαίνεται ο χώρος πριν την προσέλευση του επόμενου τμήματος.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και οι μαθητές θα τη φέρνουν από το σπίτι τους.
 • Οι μαθητές θα πρέπει να κάνουν συχνό πλύσιμο χεριών κατά διαστήματα με σαπούνι διακόπτοντας το μάθημά τους.
 • Απαγορεύονται οι κασετίνες επάνω στο γραφείο που διαβάζουν. Επιτρέπεται ένα μολύβι ή στυλό, μια γόμα ή μπλάνκο αντίστοιχα να έχουν για το διάβασμά τους.
 • Δεν επιτρέπεται να μοιράζουν τα προσωπικά τους αντικείμενα .
 • Να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής κυρίως στις τουαλέτες και να φροντίζουμε να μην αφήνουμε σκουπίδια στον χώρο που διαβάζουμε.
 • Κατά την είσοδο στο εκπαιδευτικό κέντρο συνίσταται ένας γονέας-συνοδός ανά μαθητή. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τον γονέα-συνοδό.
 • Δεν επιτρέπεται η παραμονή στον χώρο υποδοχής από γονείς και μαθητές μετά το πέρας των μαθημάτων τους.
 • Μόνο με  ραντεβού θα γίνεται η ενημέρωση στους γονείς και οτιδήποτε τους απασχολεί.
 • Για τον χαιρετισμό: για να διατηρήσουμε την ζεστασιά που είχαμε πριν χωρίς να αγγίζουμε τους άλλους και χωρίς να ερχόμαστε σε κοντινή απόσταση για να μην χαθεί το ενδιαφέρον ο χαιρετισμός θα γίνεται από μακριά με ανοιχτή την αγκαλιά μας.
 • Το εκπαιδευτικό κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά για τους μαθητές του σε κάθε υπηρεσία 13:00-20:30. Το ωράριο θα προσασμόζεται βάση των κυβερνητικών αποφάσεων λόγω της πανδημίας.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την συνεργασία σας

Επιστρέφουμε αλλά προσέχουμε!